Een gezonde basis


EuroPerio9 komt naar Amsterdam!

Het belangrijkste wereldcongres van de European Federation of Periodontology komt naar Nederland: van woensdag 20 juni t/m 23 juni 2018 vindt in de RAI in Amsterdam EuroPerio9 plaats. De organisatie van dit congres is mede in handen van de NVvP en we hopen dat u dit congres samen met ons tot een ongekend succes wilt maken!

Dit grootste en belangrijkste congres op parodontaal en implantologisch gebied is met recht een ongekende happening: in 2015 kwamen hier in Londen wereldwijd 10.000 tandartsen en mondhygiënisten op af en ook in Amsterdam worden deze bezoekersaantallen verwacht. Natuurlijk zijn de sprekers op dit congres van topniveau, zodat de bezoekers na afloop van de lezingen op de hoogte zijn van de allerlaatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Profiteer ervan dat u voor dit bijzondere evenement - dat ééns in de drie jaar ergens in Europa plaatsvindt - niet in het vliegtuig hoeft te stappen, maar dat u hiervoor alleen maar naar Amsterdam hoeft te komen.

EuroPerio9 breekt records....
Nog maar zes maanden te gaan tot EuroPerio9 en nu al breekt dit congres records:
  • Maar liefst 1750 abstracts (uit 28 landen) zijn ingestuurd, dat zijn er ruim 130 meer dan de inzendingen die voor EuroPerio8 in Londen 2015 waren aangemeld.
  • Als gevolg van de grote interesse voor poster presentations is het geplande aantal daarvan voor EP9 verdubbeld ten opzichte van Londen 2015.
  • Alle expositieruimte is nu officieel uitverkocht. EuroPerio9 presenteert u straks de grootste en meest gevarieerde tandheelkundige vakbeurs in de geschiedenis van EuroPerio.
 
Wat kunt u verwachten?
Maar wat kunt u nu eigenlijk verwachten van dit congres, zijn er programma-onderdelen of onderwerpen waar u niet meteen aan denkt? Ons antwoord daarop is: absoluut! Uiteraard heeft bijna alles te maken met de parodontologie en veel zal ook te maken hebben met de implantologie. Maar dat alles gebeurt op een veelzijdige wijze, vanuit gevarieerde invalshoeken en in aantrekkelijke presentatievormen. U wordt op de hoogte gebracht van de ‘state of the art know-how’, in een programma dat geschikt is voor elke mondzorgverlener, van assistent tot specialist.
 
André Kuipers en Klaus Lang
Qua grote hoogte starten we toepasselijk met de openingspresentatie van de Nederlandse astronaut Andre Kuipers. Hij kan gepassioneerd en boeiend vertellen welke kennis - in de ruimte opgedaan - ons in de tandheelkunde van pas komt. Een spreker die hier naadloos op aansluit, is Klaus Lang. Als eminence grise geeft hij een overzicht van de ontwikkelingen in vijftig jaar parodontologie. Lang heeft ongelofelijk veel kennis over en ervaring in het vak plus een niet-aflatende energie om alles zorgvuldig onderbouwd te hebben voordat hij zijn kennis presenteert. Na een dergelijk resume bent u klaar om de vele verschillende congresonderwerpen te gaan beluisteren cq. te bekijken.
 
Handig: EuroPerio9-App
Het congres is opgedeeld in sessies die een ochtend- of middagdeel vullen, elk verdeeld door een pauze. In zeven zalen worden verschillende onderwerpen behandeld, door drie à vier presentatoren onder begeleiding van een moderator die soms zelf ook een presentatie geeft. Aan het eind volgt een discussie, waarvoor u via uw smartphone vragen of opmerkingen heeft kunnen aanleveren. Dit kunt u rechtstreeks via de EuroPerio9- App doen.
 
Dat dus allemaal van 20-23 juni in de RAI in Amsterdam!

Inschrijven 

Programma overzicht

Persbericht

 

Privacy Polis   Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum  T 06 40 68 25 26  E info@nvvp.org

Secretariaat: Molernweg 4  9967 TG Eenrum 
T 06 40 68 25 26 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl