Een gezonde basis

Primeur tijdens EP9:

 
Perio Talks over inspirerende paro-momenten

Eén van de innovaties van het wetenschappelijke programma van EuroPerio9 betreft de PED Perio Talks, het eerste EFP graduate-Alumni Symposium dat plaatsvindt tijdens de openingsmiddag van het congres.

Geïnspireerd door het Ted Talks-format belichten de Perio Talks het onderwerp ‘Periodontal Experience and discoveries worth spreading’. Toehoorders kunnen zich opmaken voor korte presentaties, demonstraties en performances van 10 tot 12 minuten, waarbij EFP-Aumni en EFP-postgraduates datgene aanstippen wat hen ïnspireert in hun professionele carrière.

Provoceren

Van onderzoeksproject tot patiëntencasus of van een specifieke techniek tot een bijzondere spreker: de Perio Talks zijn ‘ideas-focused’ en omvatten een wijd spectrum aan onderwerpen. Of, zoals de wervende aankondiging op de website van de EFP luidt: “The aim is to foster learning, inspiration and wonder as well as to provoke conversations that matter.” De aanmelding van ‘Perio Talkers’ is inmiddels gesloten, de organisatie buigt zich nu over een selectie uit de talloze aanmeldingen.

Meer weten?

Misschien leuk om dit congresonderdeel in uw congresroute van die dag op te nemen… 

Kijk hier voor meer informatie

Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn  T 0229 540 148  E info@nvvp.org

Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn 
T 0229 540 148  F 0229 543 467 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl