Een gezonde basis

NVvP Najaarscongres ‘DENTECH’ 23 november 2018

                       innovatie in de parodontologie 

 

Nu anticiperen op de praktijk van morgen

Digitale innovaties betreden in rap tempo de wereld van de tandheelkundige zorgverlener. Patiënten komen met vragen over E-health, roken E-sigaretten en benutten apps over mondgezondheid. In de dentale industrie zijn 3D-productietechnieken heel vanzelfsprekend, ook hier staat de technologie niet stil. De vraag is niet of, maar hóe u hier adequaat op inspeelt.

 
De NVvP biedt u met haar najaarscongres 2018 ‘DENTECH’ een interessante kennisupdate, waarmee innoveren snel en doeltreffend lukt. U kunt rekenen op een wetenschappelijk congres met een forse klinische invalshoek: het programma is volledig afgestemd op de dagelijkse praktijk, zoals blijkt uit de onderwerpen van de vier lezingen en één PED-Talk.
 
Zo wordt u uitvoerig geïnformeerd over de mogelijkheden van E-Health en social media in de tandheelkunde. De risico’s van E-sigaretten komen eveneens uitgebreid aan bod. Qua technologieën krijgen 3D printen, robotica en augmented reality alle aandacht. Ook de airpolisher wordt uitgebreid toegelicht, waarbij vooral het onderhoud van implantaten volgens deze methode aan de orde komt.
 
Intrigerend
Lees de abstracts van de sprekers en het wordt duidelijk: het NVvP Najaarscongres 2018 DENTECH biedt u een intrigerende blik op de toekomst, met kennis die u morgen al in de praktijk kunt toepassen!
Zó aantrekkelijk kan innoveren zijn…
 

Aanmelden
Is uw interesse geprikkeld? Het volledige congresprogramma plus aanmeldmogelijkheid treft u hier aan. Laat u snel en deskundig bijpraten, tijdens ‘DENTECH’ op 23 november aanstaande in Pathé CineMec in Ede. 

Ilara Zerbo, congres coördinator NVvP

Privacy Polis   Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn  T 0229 540 148  E info@nvvp.org

Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn 
T 0229 540 148  F 0229 543 467 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl