Een gezonde basis

Dr. E.H. van der Meij, MKA-chirurg, hoofdhals-oncoloog

Diagnostiek en behandeling van verstopte speekselklieren
 
Dr. E.H. van der Meij werd opgeleid tot MKA-chirurg aan het VU Medisch Centrum te Amsterdam en promoveerde in 2002 op het mogelijk premaligne karakter van lichen planus van het mondslijmvlies. Hij was van 2004 tot 2008 als staflid verbonden aan de afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie van het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. Aldaar volgde hij een fellowship hoofdhals-chirurgie/-oncologie. Sinds 2008 is hij als MKA chirurg, hoofdhals-oncoloog werkzaam in het Medisch Centrum Leeuwarden. Zijn aandachtsgebieden betreffen de hoofdhals-oncologie, speekselklierpathologie en de pathologie van de mondholte.

Dr. R. (Robert)  J.J. van Es, MKA-chirug, hoofdhals-oncoloog

Rondom de bovenmolaar: Anatomie en Pathologie van de Kaakholte in relatie tot tandheelkundig (be)handelen
 
Dr. van Es voltooide in 1985 en 1990 zijn tandarts- en artsexamen aan de Rijks Universiteit te Utrecht en was tussen 1985 –1990 waarnemend algemeen practiserend tandarts. In de periode van 1990-1992 was dr. van Es werkzaam als arts-assistent KNO-heelkunde in het Militair Hospitaal “dr. A. Mathijsen” en kaakchirurg in het St. Radboud te Nijmegen. De opleiding tot kaakchirurg werd voltooid in 1996 in het Academisch Ziekenhuis Utrecht. In 1998 was hij als fellow in het Mt. Vernon Hospital te Londen om zich te specialiseren in maxillofaciale microchirurgische reconstructieve heelkunde. 
Sinds 2001 is dr. van Es staflid op de afdelingen mondziekten,  kaak- en aangezichtschirurgie van het Academisch Ziekenhuis Utrecht en de dento-maxillofaciale pediatrie van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Sinds 2006 is hij ook werkzaam in het Diakonessenhuis te Utrecht.

Speciale interesses van dr. van Es zijn: Hoofd-Hals oncologie, met name afwijkingen van speekselklieren, mondmucosa en gezichtshuid en groeistoornissen van het craniofaciale skelet, waaronder schisis.

Drs. R. (Ronald) N.  Wessel

Tanden in de Schouder Zetten
 
Ronald Wessel is sinds 2009 werkzaam in het St Antoniusziekenhuis. Zijn opleiding heeft hij gedaan in Eindhoven, waar zijn interesse voor de schouder gewekt werd. Inmiddels heeft hij een bloeiende schouderpraktijk waar patiënten op de poli gezien worden door orthopedisch chirurg en fysiotherapeut. Op de operatiekamer houdt hij zich graag bezig met uitgebreidere pathologie zoals revisie prothesiologie en massale cufflaesies.
Naast deze klinische werkzaamheden is hij secretaris van de Dutch Shoulder & Elbow Society, en is hij faculty member van meerdere nationale en internationale schoudercursussen.

Prof. dr. J. (Jan) A.M. de Visscher, MKA-chirurg, hoofdhals-oncoloog

Wat is dat nou op de röntgenfoto?
 
Jan de Visscher is sinds 2014 werkzaam aan de afdeling MKA-chirurgie van het Amsterdam UMC, locatie VUmc. Daarvoor werkte hij als MKA-chirurg, hoofdhals-oncoloog in het Medisch Centrum Leeuwarden. Zijn aandachtsgebieden betreffen de orale medicine, premaligne en maligne mondafwijkingen en de diagnostiek en chirurgische behandeling van tumoren in het hoofd-halsgebied.
 

Dr. B. (Bart) Stubenitsky

Beauty by design
 
Bart Stubenitsky volgde zijn medische studie en promoveerde aan Maastricht University. Hij is opgeleid tot plastisch chirurg in het UMC Utrecht. Daarna specialiseerde hij zich verder in de reconstructieve en cosmetische aangezichtschirurgie in Toronto, Canada. Hij brengt elk jaar tijd door in Afrika, waar hij kinderen met hazenlippen opereert voor de stichting Operation Smile.
 

 

Privacy Polis   Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum  T 06 40 68 25 26  E info@nvvp.org

Secretariaat: Molernweg 4  9967 TG Eenrum 
T 06 40 68 25 26 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl