Een gezonde basis

NVvP Voorjaarscongres ‘Inside Out’ 5 april 2019

                  PAROENDO ENDOPARO

 

 

 

 

Parodontium en endodontium zijn nauw met elkaar verbonden. Dat maakt het diagnosticeren en behandelen van paro-endo en endo-paroproblematiek er niet makkelijker op. Want wat is de precieze invloed van een geïnfecteerd wortelkanaal op de parodontale gezondheid en vice versa? Hoe stelt u de juiste diagnose bij interne resorptie of wortelcariës? En hoe achterhaalt u de oorzaken van furcatieproblemen of gevoelige elementen: liggen ze op het gebied van de endodontologie of parodontologie? Kortom: hoe bepaalt u bij klachten of het een paro- of endoprobleem is?

 

De NVvP helpt u om snel en eenvoudig het beeld compleet te krijgen: tijdens het NVvP-voorjaarscongres ‘Inside Out’ worden beide vakgebieden op interessante wijze samengevoegd. Vier sprekers zetten voor u de nieuwste wetenschappelijke inzichten omtrent deze complexe paro-endoproblematiek op een rij, waarbij de klinische invalshoek nadrukkelijk centraal staat. De opgedane kennis kunt u de volgende werkdag meteen toepassen in de praktijk. Dat maakt dit congres bijzonder aantrekkelijk voor tandarts én mondhygiënist.

 
Aanmelden
Bent u nieuwsgierig naar nieuwe inzichten betreffende de paro-endoproblematiek? Meld u aan voor het NVvP Voorjaarscongres 2019 en laat u inspireren.
Because you want to know it Inside Out!
 
Ilara Zerbo, congres coördinator NVvP  

Privacy Polis   Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn  T 0229 540 148  E info@nvvp.org

Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn 
T 0229 540 148  F 0229 543 467 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl