Een gezonde basis

Michiel de Cleen, endodontoloog

Wortels binnenstebuiten

Michiel de Cleen studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam.  Na zijn afstuderen in 1988 was hij tot 1995 als (gast)docent verbonden aan de vakgroep Cariologie en Endodontologie van ACTA. Hij voert thans een full-time endodontische praktijk in Amsterdam. Naast zijn klinische werkzaamheden is hij zeer regelmatig spreker op binnen- en buitenlandse congressen en is hij cursusdocent op het gebied van de endodontologie en tandletsels. Hij is co-auteur van het standaardwerk Endodontologie en publiceert regelmatig in (inter)nationale vakbladen over alle aspecten van de endodontologie.


Prof. dr. Paul Lambregts, endodontoloog

Het spook van externe cervical resoptie
(Etiologie, diagnostiek, morfologie, behandeling en outcome)
 
Paul Lambrechts studeerde in 1978 als tandarts af aan de KU Leuven, waar hij in 1983 promoveerde. Hij is hoogleraar aan het Departement Tandheelkunde van de KU Leuven en is tevens Afdelingshoofd van de afdeling Endodontologie. Daarnaast is hij docent Cariologie en Endodontologie. Hij is verantwoordelijk voor de specialisatieopleiding Endodontie. Hij maakt deel uit van het BIOMAT Research cluster. Hij legt zich vooral toe op nieuwe toepassingen voor minimaal invasieve endodontie, Guided endodontics en 3D-endo. Toepassing van MicroCT, NanoCT, CBCT imaging in endodontie. Revascularisatie. Etiologie, diagnose, morfologie en behandeling van externe cervicale resorptie.

Prof. dr. Bettina Dannewitz, periodontist

The Furcation Problem

Bettina Dannewitz received her dental degree in 1999 at the University of Heidelberg.
From1999 to 2004 she followed the periodontal training, specialist for Peridontology of DG Paro at the University of Heidelberg. From 1999 till 2016 she worked in the Department of Conservative Dentistry also in Heidelberg.  Since 2016 she works on the Department of Periodontology at the Centre of Dentistry and Oral Medicine Frankfurt/Main. She is also a co-owner of a dental practice in Weiburg since 2010. Bettina Dannewitz is since 2012 board member of the DG PARO.

Prof. dr. Nicola West, periodontist

The root of te problem!

Nicola West is Professor of Peridontology and Head of Restorative Dentistry and the Clinical Trails Unit at the School of Oral and Dental Sciences, University of Bristol, UK. Professor West has been the Secretary of British Society of Periodontology since 2012, UK European Federation Periodontology Representative since 2015 and will take up the role of Secretary General of the EFP from March 2019.


Ellemieke Hin, endodontoloog (moderator)

Ellemieke Hin is in 2005 afgestudeerd als tandarts aan het ACTA. Sinds 2012 mag zij zich tandarts-endodontoloog, erkend door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie (NVvE), noemen. Naast haar werk in haar verwijspraktijk, is ze voorzitter van de NVvE en lid van de Richtlijn Advies Commissie van het KiMO. 

 

 

Privacy Polis   Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum  T 06 40 68 25 26  E info@nvvp.org

Secretariaat: Molernweg 4  9967 TG Eenrum 
T 06 40 68 25 26 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl