Een gezonde basis

NVvP Voorjaarscongres ‘NVvP4U' 3 april 2020

NVvP en Partners voor het hele dental team

Congressen die u met uw gehele praktijkteam kunt bezoeken, zijn er niet zo veel. Het NVvP voorjaarscongres 2020 brengt hier verandering in: NVVP4U biedt educatie en ontspanning voor het héle dental team. Het congres opent met een primeur van 2020: de introductie van de nieuwe richtlijn parodontologie voor de algemene praktijk.
 
In samenwerking met de vaste partners heeft de NVvP een gevarieerd congresprogramma samengesteld, dat inspeelt op de uiteenlopende interesses van uw praktijkmedewerkers. Diverse lezingen en workshops behandelen een veelzijdig palet aan aandachtsgebieden uit de praktijk: van parodontologie tot teamwork. De openingslezing mag met recht een primeur genoemd worden. Na maanden wachten wordt de nieuwe richtlijn betreffende de parodontale screening, diagnostiek en behandeling in de algemene praktijk gepresenteerd.  Een dagprogramma met meerdere parallelsessies voor elk niveau van de tandheelkundige zorgaanbieder. Natuurlijk worden alle lezingen en workshops gehouden vanuit een wetenschappelijke insteek en door ervaren sprekers, zoals u van onze vereniging gewend bent. Bovendien hebben onze partners speciaal voor deze dag een aantal bijzondere “out of the box” sprekers uitgenodigd. 
 
Voor de afsluiting van het congres zorgt een bijzondere gast: niemand minder dan Ronald de Boer vertelt over zijn ervaringen binnen het Nederlands voetbalelftal. Over teamwork gesproken…
 
Mis deze kans niet om met je team een bijzondere dag te beleven en schrijf snel in, want vol is vol. 

                      

Natasha Lioubavina-Hack, congrescoördinator NVvP

Privacy Polis   Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum  T 06 40 68 25 26  E info@nvvp.org

Secretariaat: Molernweg 4  9967 TG Eenrum 
T 06 40 68 25 26 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl