Een gezonde basis

Parallelsessie 2

Forum1

Gerd-Jan Poortman

Inspiratiesessie Teamwork
Het individu centraal voor de beste teamprestatie

Gerd-Jan Poortman is professioneel zeiler, één van de beste ter wereld. Hij heeft 3 wereldkampioenschappen gewonnen en zeilde 3 keer de wereld rond tijdens de Volvo Ocean Race.
Teamwork speelt daarin een hele belangrijke rol: samen werken, communicatie, leiderschap, veiligheid en elkaars sterke en minder sterke punten kennen en daarop inspelen. Ben je geen goed team, dan raak je stuurloos en verlies je de juiste koers. Dat is niet alleen zo op het water, ook in het bedrijfsleven en in de tandartsenpraktijk. 
Gerd-Jan is een enthousiaste en inspirerende spreker en ondersteunt zijn lezing met indrukwekkend beeldmateriaal. Hij neemt ons mee op reis en vertelt hoe belangrijk teamwork is maar dat samen werken alleen niet genoeg is. Om tot de beste teamprestaties te komen moet er uit worden gegaan van de kracht van het individu. Tenslotte, teamwork begint bij jezelf. Met de topsport als metafoor wordt het gehele team gemotiveerd en geïnspireerd.

 


Forum 2

Dr. Stefan Berger

Beyond Xenograft bone materials? Options with added benefit

Introduction to Zimmer Biomet’s extensive regenerative product portfolio including allografts, xenograft and synthetic options. The lecture focuses on product-specific properties of different bone graft materials and shows how the choice of material can affect the clinical outcome in dental indications. Based on scientific information the differences between defect repair and regeneration will be elaborated showing clear pathways to achieve true regeneration of vascularized, vital bone rather than bone-like bone structures.


Forum 3

Lodewijk Gründemann

Gedragsverandering middels e-health in de praktijk: Toekomst of realiteit?

De wereld digitaliseert in een rap tempo. Beïnvloeding van gedrag ten aanzien van de mondverzorging is nog min of meer hetzelfde als 30 jaar geleden en bestaat voornamelijk uit de "tell show do"en "motivationale interviewing" methode. MondMaatje / Dental Coach is een 3de , nieuwe manier welke gebruik maakt van bewezen gedrags-interventietechnieken uit de algemene gezondheidszorg. In deze workshop geven we u een indruk over de werking van het programma.

Lodewijk Gründemann (1963), studeerde in 1988 af als tandarts aan de  Rijksuniversiteit Utrecht. Daarna was hij werkzaam als militair en burgertandarts voor defensie, is 12 jaar werkzaam geweest als algemeenpracticus en volgde hij de MSc opleiding parodontologie aan het ACTA.  Vanaf januari 2000 is hij mede eigenaar van de Parodontologie Praktijk Friesland een verwijspraktijk gericht op parodontologie en implantologie. In 2017 vond de introductie plaats van MondMaatje / Dental Coach "Het tandheelkundige e-health preventieprogramma met een app.

Privacy Polis   Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum  T 06 40 68 25 26  E info@nvvp.org

Secretariaat: Molernweg 4  9967 TG Eenrum 
T 06 40 68 25 26 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl