Een gezonde basis

Parallelsessie 4

Forum 1

Lucien Engelen

Winter is coming: from healthCARE to health

De komende jaren staat er binnen de zorg veel te gebeuren waarbij technologie exponentiële mogelijkheden gaat bieden. Dit vraagt iets van de zorgorganisatie maar ook van hun medewerkers. Het is dan ook niet zo zeer een technologische revolutie die eraan komt als wel een op het vlak van de cultuur. Denken in kánsen met een realistrisch kijk, is de rode draad van deze lezing van Lucien Engelen.

Met zijn bedrijf Transform.Health werkt Lucien op het snijvlak van innovatie en strategie en adviseert hij directies, overheden, bedrijven en professionals. Hij is Edge Fellow voor het Deloitte Center for the Edge (Amsterdam, Melbourne en San Francisco) en Faculty member bij de Singularity University in Silicon Valley en in Nederland.
Als de voormalige oprichter van de Radboud Universiteit Nijmegen Medisch Centrum REshape Center en adviseur van de Raad van Bestuur (2010-2018), heeft hij enorm veel ervaring opgedaan in de gezondheidszorg. Zijn nieuwste boek, Augmented Health(Care) beschrijft welke dramatische veranderingen voor de gezondheid en de gezondheidszorg in het verschiet liggen.

Forum 2

Karin De Hert

Muco-integraton, perii-implant tissue
 
Welkom bij het muco-integratie tijdperk!
Maak kennis met Xeal en TiUltra – twee geavanceerde en baanbrekende abutment- en implantaatoppervlaktes gebaseerd op jarenlang onderzoek en expertise van het anodisatieproces.
Van het abutment tot de apex van het implantaat werd de topgrafie en oppervlaktechemie heruitgevonden om zowel implantaten als het bot beter te beschermen.
 
Karin de Hert is werkzaam als Product Mananger bij Nobel Biocare.

Forum 3

Tessa Hagen

Waterpik waterflossers een goed alternatief voor interdentale reiniging

Waterpik is de nummer 1 waterflosser van de wereld en groeiende! Wil jij jouw patiënten goed kunnen voorlichten, kom dan naar onze workshop waarin Tessa Hagen, mondhygiënist en zelfstandig trainer bij Waterpik je alles vertelt over: hoe werkt het, wetenschappelijke studies, patienten voorlichting & instructie

Bij deelname ontvang je een Waterflosser en een stapeltje NVvP folders “met een gezond gebit blijf je lachen!” 

Privacy Polis   Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum  T 06 40 68 25 26  E info@nvvp.org

Secretariaat: Molernweg 4  9967 TG Eenrum 
T 06 40 68 25 26 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl