Een gezonde basis

Dr. Monique Danser en Laurens Tinsel

Richtlijn: Parodontologie in de Algemene Praktijk

Wat verandert er aan het paroprotocol en de screening? We laten het u zien tijdens onze presentatie. Tevens zal de nieuwe classificatie worden besproken.

 

Dr. Monique Danser is afgestudeerd in 1988 en is sinds 1989 werkzaam bij de sectie parodontologie. Daarnaast is zij tot 2000 werkzaam geweest in de algemene praktijk. In 1996 promoveerde zij op het proefschrift “The prevalence of periodontal bacteria colonizing the oral mucous membranes”. Verder heeft zij meerdere publicaties op haar naam staan. In 2005 heeft zij haar MSc in de parodontologie met succes behaald en is sedert 2007 parodontoloog erkend door de NVvP. Van 2008-2015 is zij hoofd patiëntenzorg van de sectie Parodontologie geweest bij het ACTA. Van 2012 –april 2019 is zij voorzitter geweest van de  NVvP.  In april 2019 werd zij benoemd tot penningmeester van de EFP (European Federation of Periodontology). Sinds 2014 zit zij in de redactieraad van Quality Practice Tandheelkunde en Mondhygiëne. Van juli 2015 –juli 2017 is zij interim voorzitter van de afdeling orthodontie van het ACTA geweest. Vanaf 2017 is zij course director van de postgraduate opleiding parodontologiebij ACTA.

Drs Laurens Tinsel studeerde in 1985 als tandarts af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vanaf 1985 tot 2006 is hij als officier tandarts werkzaam bij het Koninklijke Landmacht, waar hij diverse management functies heeft vervuld. In 1996 wordt hij bevorderd tot kolonel-tandarts voor de functie Chef Militair Tandheelkundige Dienst. Vanaf 2004 is hij werkzaam in de Paro Praktijk Utrecht.  Naast parodontologie is hij ook opgeleid in de forensische odontologie bij het Armed Forces Institute of Pathology (AFIP) in Washington. In 2001 is hij door de arrondissementsrechtbank in Arnhem beëdigd als vast getuige deskundige in de forensische odontologie. 


 

Ronald de Boer

interview met gastspreker Ronald de Boer door Natasha Lioubavina-Hack

Nederlands elftal: Eén voor allen en allen voor één?!

Een bijzondere mogelijkheid om de ervaringen van  Nederlands en internationele ex-topvoertballer te delen. Van zijn verhaal kunnen wij leren hoe je kan functioneren als een individu en een teamplayer onder druk. Hoe ga je om met de winst en het verlies? Een unieke kans om de belangrijker aspecten van het teamwork en nog meer vanuit het oogpunt van de topspeler en de trainer aan te horen.

Ronald de Boer is geboren op 15 mei 1970 te Hoorn en  tweelingbroer  van Frank.  Ronald speelde in zijn jeugdjaren bij De Zouaven en Ajax. Ronald de Boer kende zijn grootste successen bij Ajax, waarmee hij onder meer vijf landstitels en de Champions League won. Hij werd in die tijd tweemaal tot Nederlands Voetballer van het Jaar uitgeroepen. Na zijn tijd bij Ajax speelde hij voor verscheidene clubs in het buitenland, Barcelona, Glasgow Rangers en Quator Doha. Ronald speelde in totaal 67 interlands.

Privacy Polis   Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum  T 06 40 68 25 26  E info@nvvp.org

Secretariaat: Molernweg 4  9967 TG Eenrum 
T 06 40 68 25 26 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl